Nábor nových promotérek a promotérů v celé ČR

10.06.2010 00:54

 

Promotérky na prodejní akce

---------

 

Nabízíme práci pro promotérky – prodejní akce na lékárnách v uvedených městech.

 

Práce je vhodná pro velmi spolehlivé studentky s volným časem, nebo také maminky na mateřské dovolené. Nejedná se o HPP!

 

Požadavky, které jsou důležité:

- příjemné vystupování, komunikativnost, samostatnost, SPOLEHLIVOST, zkušenosti s prezentací za účelem prodeje. Zdravotnické vzdělání velkou výhodou, nikoliv podmínkou.

 

Náplň práce: Obsluha prezentačního stolečku, informace zákazníkům o prezentovaných produktech za účelem prodeje a další aktivity spojené s prodejní prezentací. Jde o prezentaci vitamínů a podobných doplňků stravy. Je důležité zákazníky samostatně oslovovat, představit jim produkty a navnadit je tak ke koupi. Umění prezentace za účelem prodeje tedy velmi vítáme, úkolem hostesky je prodat co nejvíce podporovaných produktů v daném termínu.

 

Odměna:80 -110,-Kč/hod.(brutto) – dle prodeje, dohoda o provedení práce, ŽL

 

LOKALITA: Olomouc,Praha, Brno, Hradec Králové, Ostrava, Liberec, Karlovy Vary, České Budějovice,atd.

TERMÍNY: březen –prosinec 2010

 

 

Upřednostňujeme promotérky, které mohou odpracovat v dané lokalitě VŠECHNY výše uvedené termíny a které mají o tuto práci seriozní zájem

Aktuální fotografie, tel. číslo a CV prosím zašlete na e-mail: promoproduction@seznam.cz a do předmětu zprávy napište: „PROMOTÉRKA ČR “. Odpovědi bez fotografií a CV nebudou zpracovány a budou ihned automaticky smazány.

 

Zpět